Hairpassion

paryk & frisør

 

Der kan være mange grunde til at vælge en paryk. Det kan være man har fået en sygdom, der betyder at man taber håret helt eller delvist i en kortere periode, mens det for andre kan være permanent hårtab. Det kan også være, at naturen blot går sin gang og håret med årene bliver tyndere, eller at du bare har lyst til at få en paryk.

 

Det at få en paryk handler om livskvalitet, om at bevare sin identitet og om at føle sig godt tilpas.

 

Når man af den ene eller anden grund mister håret opstår der en ny udfordring i livet. Hos Hairpassion gør vi alt for at hjælpe dig i den nye situation.

 

For at opnå det bedste resultat, er det en god ide at komme inden du taber dit hår.

 

Husk tidsbestilling.

Paryk & Toupe

I dag er parykker og toupe´er meget naturtro og ligner til forveksling folks eget hår. Hos Hairpassion forhandler vi både ægte og syntetisk hår til både herrer og damer.

 

En paryk er ikke bare en paryk

At få en paryk er en tillidssag, og hos Hairpassion får du en grundig vejledning i trygge og diskrete omgivelser, hvor vi i fællesskab finder frem til den løsning, der passer bedst til lige præcis dig.

 

For vores parykkunder kører vi også gerne ud, således at vi kan hjælpe dig i din egne vante og trygge omgivelser. Ring til os for en snak, om dine ønsker og behov, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse.

 

Vi klipper og tilpasser din paryk, og vejleder dig i vedligeholdelse af dit nye hår. Tilpasningen er vigtig for at opnå det bedste resultat, og med en baggrund som frisør og stylist, kan vi hos Hairpassion love, at din paryk kommer til at passe perfekt lige til dig.

 

Alle, der får en ny paryk, får samtidig vejledning i at lægge en makeup, som passer til den enkelte.

 

Vi holder også Girls Nights, hvor du får inspiration og gode fif til at lægge en enkel og nem makeup (se mere under Events).

Hans Broges Gade 39

Hairpassion

8000 Århus C

Tlf: 51 76 95 60

www.hairpassion.dk