Hairpassion

paryk & frisør

 

Mit navn er Kirsten H. Sørensen.

Jeg har specialiseret mig i parykker og er desuden frisør, make-up artist og stylist.

 

Jeg har i mange år arbejdet som frisørfaglærer på Aarhus Tech, og har derudover arbejdet som teknisk konsulent for forskellige frisør firmaer. Hair Team Company, hvor jeg stadig er tilknyttet som freelance tekniker, producerer og forhandler den svanemærket frisør-serie Ingredien, som har fokus på sunde og miljørigtige ingredienser. Serien forhandles naturligvis i Hairpassion.

 

Ved løbende efteruddannelse og kurser i ind- og udland holder jeg mig opdateret med mode og stil, og jeg kan derved vejlede i alt indenfor parykker, hår og makeup.

 

Jeg glæder mig til, at byde jer velkommen hos Hairpassion.

 

Om mig

Om Hairpassion

Hairpassion ejes af Kirsten H. Sørensen og vejleder  både indenfor parykker, tørklæder, makeup samt klipning og styling.

 

Hairpassion kan sikre, at din paryk passer lige til dig, og at din personlige udstråling kommer frem via klipning, styling og/eller makeup.

 

Samtidig har Hairpassion den unikke mulighed for, at støtte dig igennem hele forløbet, hvis du mister håret i en kortere eller længere periode. I trygge omgivelser kan vi hjælpe dig med paryk, tørklæde, styling, makeup og med at klippe og style dit hår, når det begynder at gro ud igen.

 

Hairpassion har desuden et frivilligt samarbejde med den humanitære forening Look Good Feel Better, der støtter kræftramte kvinder med en wellness-eftermiddag, som har fokus på hudpleje og make-up.

 

Telefon

51 76 95 60

 

Åbningstider

 

 

 

 

 

Lørdag: Åbent efter aftale

Søndag: Lukket

 

(Med forbehold for ændringer - se 'Seneste nyt fra Hairpassion' på forsiden)

 

Email

 

Send os en mail

Mandag: 10:30 - 17

Tirsdag:     9:30 - 16

Onsdag:    9:30 - 17

Torsdag:    9:30 - 16

Fredag:      9:30 - 16

Omtale Hairpassion

Se mere om Hairpassions ydelser

Hans Broges Gade 39

Hairpassion

8000 Århus C

Tlf: 51 76 95 60

www.hairpassion.dk